fbpx

Iskustva korisnika

Postoji više od 1000 svjedočanstava zadovoljnih korisnika Strauss kapi. Iskustva koja slijede su istinite priče koje govore o nekim izvanrednim rezultatima. Pročitajte neka od njih:

Iskustvo korisnika Zdravko Gnječ

Na Strauss kapi sam se odlučio radi problema s krvožilnim sustavom, te bolova uslijed angine pektoris. Osim bolova u prsima koje sam osjećao, brzo sam se umarao već kod hodanja na manje uzbrdice. Kako volim šetnju i lagano planinarenje u slobodno vrijeme, kombinacija boli u prsima, umaranja, hvatanja zraka jako me zabrinjavala. Često bih hvatao zrak već kod najmanjih napora. Osim toga vrtoglavice su bile sve češće i dugotrajnije. O svemu sam porazgovarao sa svojom ljekarnicom koja mi je na temelju mojih simptoma odmah preporučila Strauss kapi.

Prve učinke osjetio sam već nakon mjeseca dana uzimanja, a dužim korištenjem opće stanje se sve više počelo popravljati. Jednostavno počeo sam se osjećati bolje, sve tegobe koja sam imao su se postepeno smanjivale i potpuno izostajale. Nestale su vrtoglavice i umor pri manjim naporima, a što je najbitnije bol u prsima je bila je sve slabija. Budući da već dugi niz godina redovito kontroliram tlak, primijetio sam da mi se tlak stabilizirao.

Čvrsto vjerujem i osjećam da su mi Strauss kapi puno popravile kvalitetu života, jer osim uklanjanja tegoba, vratile su mi samopouzdanje i sada bezbrižno i često provodim vrijeme u dugim šetnjama obližnjom šumom. Zbog toga se puno bolje osjećam jer osim što mi koriste pri tegobama, mogu se rekreirati čime se taj pozitivni učinak kapi multiplicira.

Svakome tko ima slične probleme s krvožilnim sustavom preporučio bih da uzima Strauss kapi. Pozitivni učinci će biti vrlo brzo evidentni i osjećat će se bolje i sigurnije u svoje zdravlje.

Zdravko Gnječ (63), Bregana

Iskustvo korisnika Boris Bolić (intervju)

Gospodine Bolić, za početak opišite nam kakvih ste zdravstvenih problema imali?

Iako sada izgleda kako je to bilo odjednom jer mi se stanje pogoršalo u roku od nekoliko dana, ustvari moje tadašnje stanje bilo je rezultat dugotrajne borbe sa stresom. Osim toga patim i od PTSP-a.

Na privatnom planu sam tada imao situaciju u kojoj se puno stvari događalo odjednom. Uz svakodnevni posao tada smo i nadograđivali kuću te je bilo potrebno paziti na gradnju i novac. Usput su nam se javljali svakakvi problemi kao naprimjer kad smo imali poplavu u kući uslijed jedne velike kiše. Kao da to nije bilo dovoljno, u to vrijeme sam intenzivno pušio, skoro dvije kutije dnevno. Nažalost, to je sve rezultiralo infarktom. Liječnici su mi prvo rekli kako se radi o angini pektoris te su mi dali da pijem jedan lijek te sam otpušten iz bolnice. No, nakon osam dana sam ponovno završio u bolnici, iz istog razloga. Tada je situacija već bila ozbiljnija te sam završio na intenzivnoj njezi i preporučena mi je ugradnja stenta. Zahvat je odmah napravljen te su mi liječnici propisali uzimanje još lijekova i zadržali me još tjedan dana u bolnici.

Što se dogodilo nakon izlaska iz bolnice? Kako ste se osjećali?

Osjećao sam se loše. Sjećam se kako sam u više navrata morao zvati hitnu pomoć gdje su mi rekli da jednostavno uzmem tabletu za smirenje i za snižavanje tlaka. Međutim, to nije pomoglo. Često sam imao visok tlak, probleme sa radom srca te sam se općenito osjećao slabo. Stalno sam obilazio liječnike i morao piti zaista puno lijekova. U tom periodu sam skoro svakih par dana zvao hitnu pomoć.

Od koga ste čuli za Strauss kapi?

Dobio sam preporuku od nekih prijatelja. Spomenuli su kako koriste Strauss kapi te mi preporučili da ih probam uzimati neko vrijeme. Iskreno, uvijek sam bio sumnjičav oko raznih prirodnih preparata no odlučio sam dati šansu Strauss kapima i mogu reći kako nisam niti jednom imao dvojbe. Počeo sam ih koristiti krajem 2013. godine.

Kako ste se osjećali nakon što ste neko vrijeme koristili Strauss kapi?

Ukratko, nisam više imao problema sa općom slabosti i aritmijom. Generalno sam se počeo osjećati jako dobro. Samu promjenu ne mogu dovoljno dobro opisati, ali imao sam osjećaj kao da nikada nisam bio bolestan.

Kada ste osjetili prve promjene?

Pozitivne učinke Strauss kapi počeo sam osjećati u toku prvog mjeseca, a nakon dva do tri mjeseca osjećao sam se bolje. Napredak je bio polagan, ali vidljiv sa svakim novim danom.

Opišite svojim riječima doživljaj i promjenu nabolje koju ste doživjeli?

Sjećam se kada sam tokom šetnje sa svojom suprugom shvatio da smo veliki dio puta prevalili na uzbrdici, te da se nalazimo na vrhu jednog manjeg brda. Trenutak kada sam shvatio da se pored toga osjećam i normalno ne mogu opisati. Tada sam shvatio koliko male stvari mogu učiniti čovjeka sretnim.

Što niste mogli raditi tijekom bolesti, a sada opet možete?

Zahvaljujući poboljšanju sada mogu raditi puno stvari koje prije nisam mogao. To su jednostavne stvari kao što je vožnja bicikla ili obična šetnja sa mojom suprugom. Također, sada mogu raditi oko kuće i pomagati u garaži oko našeg obiteljskog posla. Kažem, radi se o stvarima koje sada mogu raditi, a prije nisam mogao.

Za kraj, što bi poručili ljudima sa sličnim zdravstvenim problemima?

Poslije puno problema kojih sam imao, život je sada lakši. Nema više straha i stalnog obilaženja liječnika. Koristim Strauss kapi te se stvarno osjećam dobro. Iz svojeg iskustva mogu preporučiti svakome da počne koristiti Strauss kapi i uvjeri se u njihovu učinkovitost. Meni su omogućile da ponovno živim normalan život.

Boris Bolić (65), Zagreb

Intervju

Nakon što je mom prijatelju rečeno da mu je potrebno ugraditi premosnicu, uz 50-postotne izglede od komplikacija, on se odlučio za Strauss kapi i uvelike poboljšao svoje zdravlje i kvalitetu života. Ponukan tim iskustvo i ja sam ih počeo koristiti preventivno i tako ih koristim već 15 godina…

R. Oxley, Derbyshire, UK

2005. godine moj suprug je doživio jaki srčani udar koji je ukupno trajao čak sat i pol. Srce mu je bilo uvećano te je nakon srčanog udara počelo nepravilno raditi. Govorilo se i o transplantaciji srca, jer je gotovo 25 % njegovog srca bilo mrtvo tkivo. Scenarij koji je nakon toga uslijedio je bio: operacija sa šest premosnica i dva stenta za svaki slučaj.

Nakon dva tjedna bio je otpušten iz bolnice te sam ga dovela natrag u naš dom. Njegovo stanje najblaže mogu opisati kao hodajući leš. Jedva živi leš. Mjeseci su prolazili bez velikog napretka, da bi nakon 8 mjeseci doživio još jedan udar u obliku teškog zatajenja srca. Moj suprug je morao biti hospitaliziran kako bi mu ukloniti višak tekućine. Noge su mu naticale velikom brzinom te su izgledale kao noge slona, a ne noge odraslog čovjeka. On je izgledao i osjećao se vrlo loše. Osjećao se kao da mu život polako završava te kako mu nema ništa više za ponuditi od spore i bolne smrti. Noge su mu bile jezivo hladne do visine koljena.

U tom trenutku pristupila nam je obiteljska prijateljica sa savjetom kako poboljšati stanje mog supruga na bolje. Sljedeći dan sam otišla kupiti bočicu Strauss kapi. Suprug ih je počeo uzimati te je već nakon 14 dana doživio poboljšanje! Noge su mu bile tople te mu se vratila cirkulacija. Od sreće smo čak i zaplesali po kuhinji. On od tada neprestano uzima ovaj proizvod, sada već 4 godine. Iako su ga liječnici htjeli ponovno operirati te mu dati defibrilator, zahvaljujući ovom proizvodu to nije bilo potrebno. Količina energije koje mu je ovaj proizvod dao je zapanjujuća. On opet može raditi stvari kojima se prije bavio, raditi u garaži na svojem hobiju, raditi u vrtu, kositi travu, pomicati teške predmete…….

Istinski smo zahvalni tvrtki Strauss.

I. Hoell, Delta, BC, Kanada

Počela sam koristiti Strauss kapi u ožujku 2012. godine, nakon što mi je rečeno da mi trebaju ugraditi stent. Nakon što sam sam ih koristila nekoliko mjeseci, bol u prsima je potpuno nestala, a palticipacije koje sam prije doživljavala, nestale su. Sada mogu lakše hodati po stubama, čak sam se uspjela popeti po stubama tornja Blackpool, gdje sam inače morala ići liftom! Moj krvni tlak se popravio. Sada vježbam i imam više energije. Moj liječnik mi je rekao da mi stent više nije potreban i da se ne moramo vidjeti sljedećih 12 mjeseci, a ako mi se stanje nastavi popravljati da će me otkazati kao pacijenta!

Strauss kapi zbilja djeluju i vrijedilo ih je probati.

Shirley, Lancashire, UK

Možda će vas zanimati i ovo:

Najčešća pitanja i odgovori o Strauss kapima

Pitanja i odgovori

Prodajna mjesta po gradovima u Hrvatskoj

Prodajna mjesta