Iskustva korisnika

Postoji više od 1000 svjedočanstava zadovoljnih korisnika Strauss kapi. Iskustva koja slijede su istinite priče koje govore o nekim izvanrednim rezultatima. Pročitajte neka od njih:

Iskustvo korisnika Zdravko Gnječ

Na Strauss kapi sam se odlučio radi problema s krvožilnim sustavom, te bolova uslijed angine pektoris. Osim bolova u prsima koje sam osjećao, brzo sam se umarao već kod hodanja na manje uzbrdice. Kako volim šetnju i lagano planinarenje u slobodno vrijeme, kombinacija boli u prsima, umaranja, hvatanja zraka jako me zabrinjavala. Često bih hvatao zrak već kod najmanjih napora. Osim toga vrtoglavice su bile sve češće i dugotrajnije. O svemu sam porazgovarao sa svojom ljekarnicom koja mi je na temelju mojih simptoma odmah preporučila Strauss kapi.

Prve učinke osjetio sam već nakon mjeseca dana uzimanja, a dužim korištenjem opće stanje se sve više počelo popravljati. Jednostavno počeo sam se osjećati bolje, sve tegobe koja sam imao su se postepeno smanjivale i potpuno izostajale. Nestale su vrtoglavice i umor pri manjim naporima, a što je najbitnije bol u prsima je bila je sve slabija. Budući da već dugi niz godina redovito kontroliram tlak, primijetio sam da mi se tlak stabilizirao.

Čvrsto vjerujem i osjećam da su mi Strauss kapi puno popravile kvalitetu života, jer osim uklanjanja tegoba, vratile su mi samopouzdanje i sada bezbrižno i često provodim vrijeme u dugim šetnjama obližnjom šumom. Zbog toga se puno bolje osjećam jer osim što mi koriste pri tegobama, mogu se rekreirati čime se taj pozitivni učinak kapi multiplicira.

Svakome tko ima slične probleme s krvožilnim sustavom preporučio bih da uzima Strauss kapi. Pozitivni učinci će biti vrlo brzo evidentni i osjećat će se bolje i sigurnije u svoje zdravlje.

Zdravko Gnječ, Bregana

Iskustvo korisnika Boris Bolić (intervju)

Gospodine Bolić, za početak opišite nam kakvih ste zdravstvenih problema imali?

Iako sada izgleda kako je to bilo odjednom jer mi se stanje pogoršalo u roku od nekoliko dana, ustvari moje tadašnje stanje bilo je rezultat dugotrajne borbe sa stresom. Osim toga patim i od PTSP-a.

Na privatnom planu sam tada imao situaciju u kojoj se puno stvari događalo odjednom. Uz svakodnevni posao tada smo i nadograđivali kuću te je bilo potrebno paziti na gradnju i novac. Usput su nam se javljali svakakvi problemi kao naprimjer kad smo imali poplavu u kući uslijed jedne velike kiše. Kao da to nije bilo dovoljno, u to vrijeme sam intenzivno pušio, skoro dvije kutije dnevno. Nažalost, to je sve rezultiralo infarktom. Liječnici su mi prvo rekli kako se radi o angini pektoris te su mi dali da pijem jedan lijek te sam otpušten iz bolnice. No, nakon osam dana sam ponovno završio u bolnici, iz istog razloga. Tada je situacija već bila ozbiljnija te sam završio na intenzivnoj njezi i preporučena mi je ugradnja stenta. Zahvat je odmah napravljen te su mi liječnici propisali uzimanje još lijekova i zadržali me još tjedan dana u bolnici.

Što se dogodilo nakon izlaska iz bolnice? Kako ste se osjećali?

Osjećao sam se loše. Sjećam se kako sam u više navrata morao zvati hitnu pomoć gdje su mi rekli da jednostavno uzmem tabletu za smirenje i za snižavanje tlaka. Međutim, to nije pomoglo. Često sam imao visok tlak, probleme sa radom srca te sam se općenito osjećao slabo. Stalno sam obilazio liječnike i morao piti zaista puno lijekova. U tom periodu sam skoro svakih par dana zvao hitnu pomoć.

Od koga ste čuli za Strauss kapi?

Dobio sam preporuku od nekih prijatelja. Spomenuli su kako koriste Strauss kapi te mi preporučili da ih probam uzimati neko vrijeme. Iskreno, uvijek sam bio sumnjičav oko raznih prirodnih preparata no odlučio sam dati šansu Strauss kapima i mogu reći kako nisam niti jednom imao dvojbe. Počeo sam ih koristiti krajem 2013. godine.

Kako ste se osjećali nakon što ste neko vrijeme koristili Strauss kapi?

Ukratko, nisam više imao problema sa općom slabosti i aritmijom. Generalno sam se počeo osjećati jako dobro. Samu promjenu ne mogu dovoljno dobro opisati, ali imao sam osjećaj kao da nikada nisam bio bolestan.

Kada ste osjetili prve promjene?

Pozitivne učinke Strauss kapi počeo sam osjećati u toku prvog mjeseca, a nakon dva do tri mjeseca osjećao sam se bolje. Napredak je bio polagan, ali vidljiv sa svakim novim danom.

Opišite svojim riječima doživljaj i promjenu nabolje koju ste doživjeli?

Sjećam se kada sam tokom šetnje sa svojom suprugom shvatio da smo veliki dio puta prevalili na uzbrdici, te da se nalazimo na vrhu jednog manjeg brda. Trenutak kada sam shvatio da se pored toga osjećam i normalno ne mogu opisati. Tada sam shvatio koliko male stvari mogu učiniti čovjeka sretnim.

Što niste mogli raditi tijekom bolesti, a sada opet možete?

Zahvaljujući poboljšanju sada mogu raditi puno stvari koje prije nisam mogao. To su jednostavne stvari kao što je vožnja bicikla ili obična šetnja sa mojom suprugom. Također, sada mogu raditi oko kuće i pomagati u garaži oko našeg obiteljskog posla. Kažem, radi se o stvarima koje sada mogu raditi, a prije nisam mogao.

Za kraj, što bi poručili ljudima sa sličnim zdravstvenim problemima?

Poslije puno problema kojih sam imao, život je sada lakši. Nema više straha i stalnog obilaženja liječnika. Koristim Strauss kapi te se stvarno osjećam dobro. Iz svojeg iskustva mogu preporučiti svakome da počne koristiti Strauss kapi i uvjeri se u njihovu učinkovitost. Meni su omogućile da ponovno živim normalan život.

Boris Bolić, Zagreb

Intervju

Kako sam redoviti darivatelj krvi, na preventivnim pregledima otkrivena mi je hipertenzija, odnosno viši tlak u odnosu na normalno stanje. Također, dobio sam informaciju da imam povišene masnoće. To je za mene bio veliki šok, tim više što imam 33 godine.

Svake godine obavljam redoviti pregled zbog prirode posla kojim se bavim. Između ostalog, radio sam EKG srca, te sam dobio povratnu informaciju da imam povećan broj otkucaja u odnosu na normalne vrijednosti te da bi to trebalo istražiti. S navedenim informacijama sam otišao svom liječniku opće prakse, te dobio uputnice. Povišeni tlak značio je početak uzimanja tableta za snižavanje istog.

Tu kreće “googlanje” i istraživanje alternativa. Tako sam pretraživajući web došao do Strauss kapi te sam vidjevši potencijalne benefite počeo kupovati iste. Raspitao sam se i kod sestre svoje djevojke koja radi u ljekarni, te mi je potvrdila moje pretpostavke i rekla iskustva ljudi koji kod nje redovito kupuju kapi.

Nakon dva mjeseca, smanjio sam tlak. Donji tlak mi je pao s vrijednosti u rasponu 90-100 na 80-90, te gornji sa 150-170 na 140-155. Pritom moram napomenuti da je meni redovito uzimanje Strauss kapi poboljšalo generalno stanje u pogledu da sam imao više energije i osjećao se bolje kroz dan. Također sam bolje spavao.

Kako sam se osjećao bolje dobio sam dodatni podstrek u kontekstu brige za sebe i svoje zdravlje. Prestao sam pušiti, počeo sam se više kretati te paziti na prehranu. Počeo sam trčati i planinariti. Vjerujem da je učinak na zdravlje sinergijski.

Nakon ponovnog odlaska na liječnički pregled, što je bilo godinu dana nakon početka uzimanja Strauss kapi, EKG je pokazao uredne vrijednosti i smanjenje broja otkucaja u mirovanju. Izmjereni tlak je bio u granicama normalnih vrijednosti, tu je informaciju također potvrdio dežurni liječnik prilikom darivanja krvi u Petrovoj.

S obzirom na svoje iskustvo definitivno predlažem i drugima da pokušaju s korištenjem Strauss kapi. Ako su pomogle meni, vjerujem da mogu pomoći i drugima s većim zdravstvenim poteškoćama povezanim sa srcem i krvožilnim sustavom.

Mario Balen, Zagreb

Nakon što je mom prijatelju rečeno da mu je potrebno ugraditi premosnicu, uz 50-postotne izglede od komplikacija, on se odlučio za Strauss kapi i uvelike poboljšao svoje zdravlje i kvalitetu života. Ponukan tim iskustvo i ja sam ih počeo koristiti preventivno i tako ih koristim već 15 godina…

R. Oxley, Derbyshire, UK

S društevnih mreža

Možda će vas zanimati i ovo:

Najčešća pitanja i odgovori o Strauss kapima

Pitanja i odgovori

Prodajna mjesta po gradovima u Hrvatskoj

Prodajna mjesta