Pravne informacije i uvjeti korištenja

Svako korištenje web stranice zdravljesrca.com podliježe niže iznesenim uvjetima

Korištenje sadržaja
Dijelovi web stranice zdravljesrca.com koji opisuju bolesti ne sadrže potpune medicinske informacije i sačinjene su kao dodatak. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa za to kvalificiranim medicinskim osobljem.

Autorska prava
Kotti-TT d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskog prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravila prenošenja sadržaja
Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na web stranici zdravljesrca.com dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 1300 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s Kotti-TT d.o.o. nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Pravo na izmjene sadržaja
Kotti-TT d.o.o. zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice
Ova web stranica sadrži linkove na druge web stranice na internetu nad kojima Kotti-TT d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Kotti-TT d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Politika privatnosti i kolačići (eng. cookies)
Ova web stranica koristi kolačiće isključivo u svrhu pružanja boljeg korisničkog ugođaja. Zdravljesrca.com poštuje vašu privatnost. Za više informacije kliknite ovdje

Izmjene uvjeta korištenja
Kotti-TT d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici.

Ažurirano: 25. svibnja 2018