Pravne informacije i uvjeti korištenja

Svako korištenje stranice zdravljesrca.com (dalje u tekstu: “Stranica”) i sa njom povezanim servisima podliježe niže iznesenim uvjetima

Korištenje sadržaja

Sadržaj Stranice informativnog  je karaktera i nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj Stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa za to kvalificiranim medicinskim osobljem. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Autorska prava

Kotti-TT d.o.o. polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Stranice, bez dozvole vlasnika autorskog prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje informacija dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je obavezno, na početku, unutar ili na kraju tekstualnog sadržaja izdvojit direktni link koji vodi na izvorni sadržaj, a koji omogućava otvaranje izvornog teksta u zasebnom prozoru web pretraživača, na domeni Stranice, ukoliko s Kotti-TT d.o.o. nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Zabranjeno je mijenjanje cjelovitog sadržaja ili jednog njegovog dijela, kao i odabir i usklađivanje sadržaja bez prethodnog pristanka tvrtke Kotti-TT d.o.o.

Linkovi na druge web stranice

Ova Stranica sadrži linkove na druge web stranice na internetu nad kojima Kotti-TT d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Kotti-TT d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Politika privatnosti i kolačići (eng. cookies)

Ova Stranica koristi kolačiće isključivo u svrhu pružanja boljeg korisničkog ugođaja. Zdravljesrca.com poštuje vašu privatnost. Za više informacije kliknite ovdje

Izmjene uvjeta korištenja

Kotti-TT d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici.

Ažurirano: 25. svibnja 2018.