fbpx

Pitanja i odgovori

Najčešća pitanja i odgovori o Strauss kapima. Pronađite odgovor na svoje pitanje ili nas kontaktirajte, rado ćemo vam pomoći.

Koji je sastav Strauss kapi?

Ključ njihove učinkovitosti se nalazi u jedinstvenom biljnom sastavu koji sadrži ekstrakte 7 pažljivo odabranih biljnih vrsta, kombiniranih u preciznim omjerima, kako bi svojim sinergijskim djelovanjem doprinijele maksimalnom učinku na vaš kardiovaskularni sustav.

Sastav (ekstrakti): lukovica češnjaka (Allium sativum), plod crvenog gloga (Crataegus laevigata), list bijele imele (Viscum album), zeleni srčenice (Leonurus cardiaca), plod paprike (Capsicum annuum), list i cvijet crvenog gloga (Crataegus laevigata), list borovnice (Vaccinium myrtillus), kora bijele vrbe (Salix alba); voda, etanol vol. 35%

Strauss Naturals™ je jedini proizvođač biljne formule koja se nalazi u Strauss kapima. Način proizvodnje stara je tajna obitelji Strauss.

Kako koristiti?

Dobro protresite bočicu prije svake uporabe. Za ispravno doziranje, potrebno je koristiti pipetu koja je sastavni dio ovog proizvoda i koja ima označene vrijednosti u ml. NE dozirati brojanjem kapi!

Preporuča se započeti s 0.55ml 3x na dan (ujutro, popodne i navečer) ili ako vam više odgovara koristiti dva puta dnevno tada započnite s 1ml 2x na dan (ujutro i navečer). Stavite vašu dozu ispod jezika, zadržite 1 minutu i zatim progutajte. Redovito uzimanje vaših doza, ključ je uspjeha. Za jači učinak na kardiovaskularni sustav, povećajte vašu dozu na 1ml 3x na dan.

Blagotvorni učinci postižu se unutar prvih mjesec dana korištenja. Nakon toga perioda ne prekidajte sa korištenjem već nastavite redovno uzimati vaše doze. Maksimalna dnevna doza je 2.5 ml 3x dan.

Ambalaža Strauss kapi s pipetom koja ima označene vrijednosti u mililitrima

Kako bi postigli optimalno zdravstveno stanje, preporučeni period korištenja je min. 12 mjeseci.

Napomena: Strauss kapi ne smiju koristiti trudnice, dojilje i djeca. Čuvati od dohvata male djece. Ne preporučuje se uzimati kod akutnih upalnih stanja i tuberkuloze, osoba s čirom želuca i dvanaesnika te bolesti bubrega ili jetre, astme.

Kada koristiti?

Najbolji rezultati se postižu ukoliko se doze uzimaju na prazan želudac. Ako vam se ne sviđa okus ili imate problema sa žgaravicom preporuka je razrijediti dozu u ¼ čaše vode (koristite čašu od 2dcl).

Smiju li se Strauss kapi koristiti s drugim lijekovima?

Između uzimanja lijeka i Strauss kapi potrebno je napraviti pauzu od jedan sat ili se posavjetovati sa liječnikom ili ljekarnikom prije uporabe. U više od 35 godina, koliko se Strauss kapi nalaze na tržištu, nisu zabilježene negativne interakcije s bilo kojom terapijom lijekova.

Sadrže li gluten?

Strauss kapi ne sadrže gluten, kofein, soju, konzervanse, mliječne proteine, umjetna bojila ili sladila. Proizvedene su u skladu s visokim standardima GMP-a. Kontrola kvalitete ulaznih sirovina i gotovog proizvoda prati se razvijenim analitičkim tehnikama.

Gdje kupiti Strauss kapi?

Strauss kapi u 50ml i 100ml pakiranju možete kupiti u ljekarnama. Popis prodajnih mjesta po gradovima u Hrvatskoj nalazi se ovdje

Kakva su iskustva korisnika?

Iskustva korisnika Strauss kapi možete pročitati ovdje

Gdje i kako čuvati bočicu?

Čuvati na tamnom i suhom mjestu, u originalnom pakiranju, na sobnoj temperaturi do 25 C. Napomena: ne čuvati u frižideru

Imate dodatnih pitanja ili vam je potreban savjet?