Pitanja i odgovori

Najčešća pitanja i odgovori o korištenju Strauss kapi. Pronađite odgovor na svoje pitanje ili nas kontaktirajte, rado ćemo vam pomoći.

 • Koji je sastav Strauss kapi?

  Strauss kapi sadrže ekstrakte 7 pažljivo odabranih biljnih vrsta, kombiniranih u preciznim omjerima, kako bi svojim sinergijskim djelovanjem doprinijele maksimalnom učinku na cjelokupan kardiovaskularni sustav.

  Sastav (ekstrakti): lukovica češnjaka (Allium sativum), plod crvenog gloga (Crataegus laevigata), list bijele imele (Viscum album), zeleni srčenice (Leonurus cardiaca), plod paprike (Capsicum annuum), list i cvijet crvenog gloga (Crataegus laevigata), list borovnice (Vaccinium myrtillus), kora bijele vrbe (Salix alba); voda, etanol

  Ne sadrže kofein, gluten, soju, konzervanse, mliječne proteine, umjetna bojila ili sladila.
  Strauss kapi proizvedene su u skladu s visokim standardima GMP-a.
  Kontrola kvalitete ulaznih sirovina i gotovog proizvoda prati se razvijenim analitičkim tehnikama.

  Kako koristiti?

  Dobro protresite bočicu prije svake uporabe. Za ispravno doziranje, potrebno je koristiti kapaljku/dozer koji je sastavni dio ovog proizvoda i koji ima označene vrijednosti u mL. NE dozirati brojanjem kapi!
  Preporuča se započeti s 0.55mL 3x na dan (ujutro, popodne i navečer) ili ukoliko Vam, zbog svakodnevnih obveza, više odgovara započnite korištenje s dozom 1mL 2x na dan (ujutro i navečer). Stavite vašu dozu ispod jezika, zadržite 1 minutu i zatim progutajte. Redovito uzimanje vaših doza, ključ je uspjeha. Nakon 30 dana korištenja, ukoliko Vam je potreban jači učinak na kardiovaskularni sustav, preporuča se povećati dozu na 1mL 3x na dan. Maksimalna dnevna doza je 2.5 ml 3x dan.

  Napomena: Strauss kapi ne smiju koristiti trudnice, dojilje i djeca. Čuvati izvan dohvata male djece. Ne preporučuje se uzimati kod akutnih upalnih stanja i tuberkuloze, osobama s čirom želuca i dvanaesnika te bolesti bubrega ili jetre, astme.

  Kada koristiti?

  Najbolji rezultati se postižu ukoliko se doze uzimaju na prazan želudac ili minimalno 15-30 minuta prije obroka.

  Ne sviđa mi se okus, što napraviti?

  Razrijedite vašu dozu u 1/4 čaše vode (koristite čašu od 2dcl).

  Da li mogu koristiti Strauss kapi s mojom trenutnom terapijom lijekova?

  Možete! Između uzimanja lijeka i Strauss kapi potrebno je napraviti pauzu od jedan sat ili se posavjetovati sa liječnikom ili ljekarnikom prije uporabe. U 39 godina, koliko se Strauss kapi nalaze na tržištu, nisu zabilježene negativne interakcije s bilo kojom terapijom lijekova.

  Preporučeni period korištenja

  Blagotvorni učinci postižu se unutar prvih mjesec dana korištenja. Nakon toga perioda ne prekidajte sa korištenjem već nastavite redovno uzimati vaše doze minimalno 4-6 mjeseci. Za postizanje maksimalnog učinka na vaš kardiovaskularni sustav, preporučeni period korištenja je 12 mjeseci.

  Gdje kupiti Strauss kapi?

  Za popis prodajnih mjesta po gradovima u Hrvatskoj kliknite ovdje

  Kakva su iskustva korisnika?

  Postoji više od 1000 svjedočanstava zadovoljnih korisnika. U nastavku možete pročitati neka od njih klikom ovdje

  Gdje i kako čuvati bočicu?

  Čuvati na tamnom i suhom mjestu, u originalnom pakiranju, na sobnoj temperaturi do 25 C. Napomena: ne čuvati u frižideru

 • Imate dodatnih pitanja ili vam je potreban savjet? +385 91 112 2223 ili nam pošaljite upit putem kontakt obrasca

  Vaše Ime *

  Vaš Email *

  Predmet

  Poruka *

  Unesite broj * Vrijeme za unos je isteklo. Ponovno učitajte CAPTCHA.