O proizvođaču

  1. Before
  2. After
 • Strauss tradicija i kvaliteta


  Strauss Naturals™ je NNHPD licenciran (eng. Natural and Non-prescription Health Products Directorate) i GMP certificiran (eng. Good Manufacturing Practice) proizvođač Prirodnih Zdravstvenih Proizvoda u Kanadi čiji rad kontroliraju Health Canada i U.S. Food and Drug Administration.

  Strauss kvaliteta

  Uprava i dva proizvodna pogona smještena su u prekrasnom gradu Kamloops, u srcu Thompson Valleya, Britanska Kolumbija, Kanada.

Generacije razvoja

Strauss Naturals™ i njezini tradicionalni proizvodi rezultat su prakse u razvoju, proizvodnji i primjeni biljnih preparata stjecanih tijekom 8 generacija u obitelji Strauss.

Osnovni cilj u razvoju Strauss proizvoda je dobiti ispravno formuliran biljni proizvod te na takav način osigurati visoku sigurnost i učinkovitost prilikom korištenja u odnosu na proizvode koji sadrže samo jednu biljnu vrstu. Kako to postići? Precizno definiranim omjerima točno odabranih biljnih vrsta kako bi se postiglo sinergijsko djelovanje. Na takav način biljne vrste se međusobno nadopunjuju u svom pozitivnom djelovanju i omogućuju našem organizmu kvalitetniju i učinkovitiju podršku u očuvanju ili postizanju normalnog zdravlja. Osim nadopunjavanja, neke od biljaka djeluju i kao katalizatori rada drugih biljaka. Na taj način one povećavaju učinkovitost svih biljaka u pripravku.

Ne može se nešto popraviti djelomično, ljudski organizam je složen sustav i na takav način mu treba pristupati.

 • Prednosti

  Tradicija

  100

  Kvaliteta

  100
 • Strauss kvaliteta

  Strauss kapi su najstarija obiteljska formula bazirana na stečenim znanjima i iskustvima koja su se generacijama prenosila sa koljena na koljeno, a koja danas žive u srcu i umu Petera Straussa, suosnivača tvrke Strauss Naturals™. Potvrdile su svoje djelovanje klinički dokazanom učinkovitosti, te stekle svjetsko priznanje usmenom predajom preko zadovoljnih korisnika.

 • Strauss tradicija

  “Pomažemo ljudima već desetljećima kako bi očuvali ili povratili svoje zdravlje i osjećamo se privilegiranim predstavljajući rezultate bazirane na iskustvima tijekom generacija, jedinstvenog razumijevanja i pristupa kod izrade biljnih formula.”

  Author's imagePeter StraussStrauss Naturals™

Imate li pitanja?

Obratite nam se s povjerenjem