Strauss Naturals

  1. Before
  2. After
 • Strauss kvaliteta


  Strauss Naturals je NNHPD licenciran i GMP certificiran proizvođač Prirodnih Zdravstvenih Proizvoda u Kanadi čiji rad kontroliraju Health Canada i U.S. FDA.

  Strauss kvaliteta

  Uprava i dva proizvodna pogona smještena su u prekrasnom gradu Kamloops, u srcu Thompson Valleya, Britanska Kolumbija, Kanada.

  Značenje kratica

  NNHPD (eng. Natural and Non-prescription Health Products Directorate)
  GMP (eng. Good Manufacturing Practice)
  FDA (eng. Food and Drug Administration)

Generacije razvoja

Strauss Naturals i njezini tradicionalni proizvodi rezultat su prakse u razvoju, proizvodnji i primjeni biljnih preprata stjecanih tijekom 8 generacija u obitelji Strauss.

Osnovni cilj u razvoju Strauss proizvoda je dobiti ispravno formuliran biljni proizvod te na takav način osigurati visoku sigurnost i učinkovitost prilikom korištenja. Kako to postići? Precizno definiranim omjerima točno odabranih biljnih vrsta kako bi se postiglo sinergijsko djelovanje. Na takav način biljne vrste se međusobno nadopunjuju u svom pozitivnom djelovanju i omogućuju našem organizmu kvalitetniju i učinkovitiju podršku u očuvanju ili postizanju normalnog zdravlja. Osim nadopunjavanja, neke od biljaka djeluju i kao katalizatori rada drugih biljaka. Na taj način one povećavaju učinkovitost ostalih biljaka u pripravku.

 • Strauss kapi su najstarija obiteljska formula bazirana na stečenim znanjima i iskustvima koja su se generacijama prenosila s koljena na koljeno, a koja danas žive u srcu i umu Petera Straussa, suosnivača tvrtke Strauss Naturals. Potvrdile su svoje djelovanje klinički dokazanom učinkovitosti što potvrđuju i mnogi korisnici.

 • “Pomažemo ljudima već desetljećima kako bi očuvali ili povratili svoje zdravlje i osjećamo se privilegiranim predstavljajući rezultate bazirane na iskustvima tijekom generacija, jedinstvenog razumijevanja i pristupa kod izrade biljnih formula.”

  Author's imagePeter StraussStrauss Naturals

Strauss Naturals je jedini proizvođač biljne formule koja se nalazi u Strauss kapima. Način proizvodnje najstroža je tajna.

Imate li pitanja?

Obratite nam se s povjerenjem